fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Cupa Mystic – Reșița, 28-29 mai 2016

Cupa Mystic – Reșița, 28-29 mai 2016

Distribuie

Sala de evenimente Popesti-Leordeni

sala de evenimente popesti-leordeni, Geanina, Justin, Diana, Octav

sala de evenimente popesti-leordeni, Geanina, Justin, Diana, Octav

Dumitrescu Octavian – Moloiu GeaninaLoc 4Open 16-35 ST
Radu Ștefan – Pruteanu Ana-MariaLoc 4E 6-9
sala de dans, scoala dans copii, cursuri dans tineri si adulti, dans nunta, dansul mirilor, coregrafie nunta, organizare evenimente, aerobic, sali evenimente, Cupa Mystic – Reșița

Salile scolii noastre de dans se pot inchiria si pentru diverse activitati: antrenamente sportive, seminarii, cantonamente, petreceri. majorate, onomastici, etc. Sala de festivitati este multi-rol si este complet utilata cu instalatii de sonorizare, lumini si video – posibilitate aranjamente scaune si mese multiple, cortina, scena, bufet, vestiare. Organizam serbari pentru scoli, gradinite, cluburi sau alte unitati. Posibilitati de fotografi, operatori video pentru serbarea, evenimentul dvs. Pe perioadele calde se poate folosi si terasa generoasa de aproximativ 70 de metri patrati, eventual gratarul in aer liber.

De asemenea specialistii nostri se implica si in organizarea de evenimente in alte locatii cu servicii de sunet, lumini, video, mc etc – banchete, baluri, botezuri, nunti, onomastici, petreceri private, concerte si altele.

Clubul de dans Hobby Dance are studiourile langa statia de metrou Dimitrie Leonida – aproximativ 200 de metri si va ofera cursuri de dans pentru copii, tineri, adulti si seniori. Cursuri dans sportiv de performanta, dans de societate, dansuri latino, dansuri clasice, aerobic, zumba, salsa, bachata, lambada, merengue si dansul mirilor. Avem grupe de dans de initiere, social, intermediari si performanta. Lectiile de dans pot fi de grup si/ sau private.

Va prezentam inca o data rezultatele noastre in concursurile de dans. Acestea ne recomanda si suntem mandri de sportivii nostri care ocupa locuri fruntase si concursurile de dans nationale si internationale. Corpul de instructori ai Hobby Dance sunt formati din profesionisti ai Federatiei Romane de Dans Sportiv si va vor conduce in minunata lume a dansului.

 

Summary
Event
Cupa Mystic
Location
scoala de dans hobby dance, eclipsei 14b,popesti-leordeni,bucuresti
Starting on
05/28/2016
Ending on
05/29/2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.