fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - HobbyDance COMPLEX

HobbyDance COMPLEX

Distribuie

HobbyDance detine una dintre cele mai moderne locatii destinate dansului. Complexul este situat in vecinatatea statiei de metrou Dimitrie Leonida (IMGB, sos. Berceni) pe strada Eclipsei 14B. Doua sali de dans complet echipate – parchet, oglinzi, sistem sunet – vestiare fete/baieti cu grup sanitar/dus, sala de asteptare pentru parinti/insotitori reprezinta un mediu ideal pentru pregatirea dansatorilor sau alte activitati.

Sala mare are peste 200 m2 si se preteaza la antrenamente de grup pentru performanta. Sala mica este ideala pentru lectii particulare si cursuri pentru copii. Spatiul de asteptare contine aparate de forta pentru pregatire fizica, TV. Wi-Fi este disponibil in mod gratuit in toata cladirea. Cursurile de dans sunt conduse de instructori si antrenori HobbyDance membri ai Federatiei Romane de Dans Sportiv. Snack-bar-ul este disponibil non-stop tuturor celor prezenti. Click pentru program!

Salile se pot inchiria si pentru alte activitati sportive sau culturale, cursuri sau seminarii. Preturile avatajoase, dimensiunea si calitatea lor ne recomanda celor interesati. De-a lungul timpului am gazduit evenimente de balet, dans popular, aerobic, concerte, petreceri private, majorate, aniversari etc.

Complexul este folosit si ca un centru de petreceri (party centre) fiind dotat cu un sistem profesional de sunet si lumini, proiectie video, karaoke system, bar si mese. In timpul verii este disponibila si tersasa de 70m2 cu gratarul din dotare. Se pot practica jocuri: ping-pong, darts, board games sau savura bauturi speciale la mese sau bar. Muzica si dansul sunt intotdeauna la mare cinste.

Venim si in intampinarea celor care nu sunt din Bucuresti si au nevoie de cazare pentru diferitele evenimente gazduite in aceasta zona (ex. competitii de dans) cu mai multe camere disponibile in regim hotelier.

Oferta noastra se adreseaza atat celor care doresc sa invete sa danseze (la nivel social/initiere, dansul mirilor sau performanta) cat si celor care doresc sa inchirieze spatii pentru diverse activitati – gasiti totul sub un singur acoperis.

Stagiu pregatire dans sportiv HobbyDance - cursuri dans - cursuri dans sportiv - cursuri dans copii - cursuri dans adulti - cursuri dans nunta - cursuri dans individuale

Sala mare antrenamente

Sala asteptare

Sala asteptare
Vestiare Sala mica antrenamente Sala de dans 2

HobbyDance va ofera cursuri de dans la preturi avantajoase pentru copii si adulti. Lectii de dans pentru nunta. Grupe de dans in Berceni - IMGB pentru toate varstele. Sali de inchiriat pentru seminarii, petreceri, aniversari activitati sportive si culturale. Cazare regim hotelier. dans sportiv in berceni, sector 4, popesti leordeni.

Sala de dans 2

Vestiare Vestiare
Sala de dans 1 Sala de dans 1 Sala de dans 1
Sala de dans Camera cazare Camera cazare
Party centre

VIZITATI PAGINA FACEBOOK A COMPLEXULUI DE DANS

Harta Google:

2 comentarii la „HobbyDance COMPLEX”

  1. Buna seara!
    As fi interesata de cursurile de dans sportiv pentru incepatori care au loc in timpul saptamanii. Imi puteti spune daca se plateste per sedinta/ora sau pe luna? Si daca da, cat ar costa?
    Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.