fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Contact - Promovarea dansatorilor

Promovarea dansatorilor

Distribuie
promovarea dansatorilor cursuri dans bucuresti cu instructori profesionisti de dans sportiv. cursuri de dans sportiv pentru copii in centrul bucurestiului in piata unirii universuitate sau in berceni. dansatori profesionisti pentru evenimente - dansatori pentru nunta. club de dans, scoala de dans, lectii de dans

Promovarea dansatorilor – Pintea Gabriel – Paraschiv Teodora

 

Avansarea perechilor – Promovarea dansatorilor

 

Perechile participante la competitie primesc un numar de puncte echivalent cu numarul de perechi intrecute in competitia respectiva:
Ex. la un concurs de 20 perechi participante punctele se vor acorda asfel: locul 20 obtine 0 puncte
19 1 puncte
18 2
…………………………………………….
2 18
1 19 puncte
La competitiile zonale numarul de puncte este cel mentionat mai sus adica un punct pentru fiecare pereche intrecuta.
La competitiile nationale se va acorda doua puncte pentru fiecare pereche intrecuta.
La Campionatele nationale, Cupa Romaniei, Concursuri Internationale sub egida WDSF si competitiile de Ranking se vor acorda 3 puncte pentru fiecare pereche intrecuta
Pentru competitiile de Solo Fete daca sunt mai putin de 3 fete nu se considera concurs.
In cazul in care concursul incepe direct cu finale, se considera clasare locurile 1,2,3
In cazul in care categoria nu incepe din finala, se considera clasare toata finala.
Trecerea sportivelor in urmatoarea categorie competitionala se poate face si la solicitarea antrenorului in cazul avansarii de la categoria debutantie la categoria bronz sau:
– de la categoria debutante la categoria bronz – in cazul in care fata a obtinut trei clasari categoria debutante. – de la categoria bronz la categoria argint – in cazul in care fata a obtinut patru clasari categoria bronz.
– de la categoria argint la categoria aur – in cazul in care fata a obtinut cinci clasari categoria argint.
Fetele solo nu pot dansa intr-o categorie inferioara categoriei pe care o detin la un moment dat. Fetele care au concurat in concursurile de clase incepand cu clasa Hobby si/sau mai sus, pot concura la competitiile de
Fete Solo numai la categoria aur. Fetele care concureaza intr-o pereche la o competitie nu pot participa la fete solo in aceeasi competitie.
Concursurile pentru Debutanti
Se vor organiza competitii ce vor include obligatoriu doar sectiunea de un dans: Cha cha sau Vals lent. Nu se desfasoara competitii de doua dansuri.
Clasari: – daca sunt mai putin de 3 perechi nu se considera concurs.
– in cazul in care concursul incepe direct cu finale, se considera clasare locurile 1,2,3
– in cazul in care concursul nu incepe din finala, se considera clasare toata finala.
Concursurile de Precompetitional
Clasari: – daca sunt mai putin de 3 perechi nu se considera concurs.
– in cazul in care concursul incepe direct cu finale, se considera clasare locurile 1,2,3
– in cazul in care concursul nu incepe din finala, se considera clasare toata finala.
Trecerea sportivilor in urmatoarea clasa competitionala se face la solicitarea antrenorului sau in cazul in care perechea a obtinut cate doua clasari la fiecare din cele doua categorii permise (2 dansuri si respective 3 dansuri). In cazul in care perechea obtine doua clasari pentrufiecare din cele doua categorii permise, aceasta nu mai va avea voie sa danseze concursuri de precompetitional si vor trece automat la clasa Hobby
Prin exceptie perechile de categoria de varsta 4-7 ani pot ramane in categoria precompetitional pana trec in categoria 8-9 ani. Antrenorul dansatorilor poate decide avansarea la clasa Hobby si fara sa obtina finalele necesare.
Incepand cu clasa Hobby, trecerea unui dansator într-o clasa superioara se realizeaza prin acumularea de puncte si finale.
Punctajul se calculeaza astfel:
1. Pana la vârsta de 15 ani inclusiv se aduna punctele de la sectiunea Standard cu punctele de la sectiunea Latino, iar suma se împarte la doi.
Rezultatul obtinut se aduna cu punctele de la sectiunea Mixt, iar suma reprezinta punctajul în clasa respectiva.
Finalele pot sa fie cumulate pe ambele sectiuni dar trebuie sa le cuprinda pe amandoua. In cazul concursurilor mixte, finalele se vor considera pentru ambele sectiuni. Nu se vor lua in considerare concursurile care incep direct din finale.
2. Începând de la vârsta de 16 ani punctajul se calculeaza separat pe sectiunea Standard si sectiunea Latino.
La suma punctelor de la sectiunea Standard se adauga punctele de la sectiunea Mixt, iar rezultatul constituie punctele în clasa respectiva la sectiunea Standard.
La fel se procedeaza si la sectiunea Latino, rezultatul sumei dintre punctele de la sectiunea Latino si punctele de la sectiunea Mixt constituind punctajul în clasa respectiva la sectiunea Latino. In cazul concursurilor care incep din finala se considera clasare toate perechile din finala.
– pentru trecerea dansatorilor din clasa Hobby în clasa E sunt necesare 5 clasari în finala si 100 puncte cumulate la minimum 5 concursuri. Pentru categoriile de Tineret, Adulti si Seniori sportivii pot trece in Clasa E si pe baza unei solicitari scrise adresate secretariatului FRDS din partea clubului la care sunt legitimati.
– pentru trecerea dansatorilor din clasa E în clasa D sunt necesare 5 clasari în finala si 200 puncte cumulate la minimum 5 concursuri.
– din clasa D în clasa C sunt necesare 200 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.
– din clasa C în clasa B sunt necesare 180 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.
– din clasa B în clasa A sunt necesare 150 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.
– din clasa A în clasa S sunt necesare 150 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.
Sportivii de la categoria de varsta 6-9 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa D, sportivii de la categoria de varsta 10-11 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa C, sportivii de la categoria de varsta 12-13 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa B, sportivii de la categoria de varsta 14-15 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa A.
Antrenorul este raspunzator pentru trecerea dansatorilor la timp în clasa superioara.
În acest scop el se va adresa Secretarului General al FRDS, care va controla cumulul de puncte al dansatorului si va efectua schimbarea în carnetul de concurent, aplicând si stampila FRDS.

Cursuri dans

Cursuri dans sportiv

Cursuri de dans

Cursuri de dans sportiv

Cursuri dans copii

Cursuri de dans copii

Cursuri de dans Bucuresti

Dansatori profesionisti

Dansatori evenimente

Dans nunta

Regulamentul la zi al FRDS pentru promovarea dansatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.