fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Contact - Sponsorizare

Sponsorizare

Distribuie

Vreti sa deveniti un sponsor al clubului Hobby Dance?

Statutul juridic HobbyDance

Clubul de dans sportiv „Hobby Dance” este o asociatie fara scop lucrativ (non-profit) ce are ca scop promovarea dansului sportiv de la un nivel social pana la cel de inalta competitie. HobbyDance este un club sportiv afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS) si functioneaza conform cu certificatul de identitate sportiva oferit de Agentia Nationala pentru Sport (ANS) si Comitetul Olimpic Roman (COR)

Statutul nostru si legislatia Romaniei prevad ca principale surse de finantare pentru indeplinirea obiectivelor noastre donatia si sponsorizarea.

Statutul CDS HobbyDance… aici

Certificat de identitate sportiva Hobby Dance
Certificat de identitate sportiva pentru cursuri autorizate de dans sportiv, cursuri dans copii, cursuri de dans copii, cursuri dans adulti, cursuri de dans bucuresti, lectii dans, lectii nunta, cursuri dans nunta, dansatori profesionisti, dansatori evenimente

Avantaje conform legislatiei

CODUL FISCAL: prevederi relevante pentru ONG Codul Fiscal, adoptat prin Legea 571/ 22.12.2003 si intrat in vigoare la 1 ianuarie 2004, este principalul act normativ reglementind cadrul legal al taxelor si impozitelor, toate prevederile contrare in domeniu fiind abrogate. In cele ce urmeaza, sunt semnalate citeva din reglementarile codului relevante pentru organizatii neguvernamentale:

Deductibilitatea a 1% din impozitul pe venitul global pentru activitati de sponsorizare sau mecenat efectuate de catre persoanele fizice pentru sustinerea organizatiilor neguvernamentale; Prevazut la art. 90, aceasta reglementare acorda contribuabililor persoane fizice care sustin organizatii neguvernamentale prin activitati de sponsorizare sau mecenat posibilitatea sa „deduca cheltuielile respective din impozitul pe venitul anual datorat pina la limita a 1%, inclusiv, din valoarea impozitului datorat”.

Deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat realizate de persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente. Art 49, alin (5), prevede deductibilitatea cheltuielilor „de sponsorizare si mecenat efectuate conform legii, in limita a 5% din baza de calcul”, in cazul venitului net calculat pe baza contabilitatii in partida simpla (care nu se aplica, spre exemplu, venitului din drepturile de proprietate intelectuala).

Deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat, in cazul firmelor, din impozitul pe profit. Potrivit art. 31, contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, pot deduce sumele aferente din impozitul pe profit daca se indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: se incadreaza in limita de 3 la mie din cifra de afaceri si nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat. Precizam ca aceste prevederi, care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2004, anuleaza orice prevederi contrare din Legea sponsorizarii.

 

CDS HobbyDance este cel mai mare club de dans din Romania – peste 80 de perechi de performanta, peste 200 de membri la grupele de intermediari/incepatori, colaborari sub diverse forme cu alte structuri sportive similare din tara. Suntem organizatorii uneia din cele mai populare competitii de dans din Romania (Cupa HobbyDance) si avem numeroase participari cu rezultate de exceptie la concursuri nationale si internationale. Avem o stransa legatura cu mass-media sportiva si nu numai. In acest sens decurg alte avantaje posibile:

– Sampling direct si/sau distributie de materiale publicitare in cadrul clubului si al colaboratorilor si al consumatorilor de competitii de dans sportiv

– Banner publicitar pe site-ul nostru www.hobbydance.ro si/sau in salile de antrenament

– Anuntarea numelui sponsorului la competitii, aparitii media, diverse evenimente etc

– Afisarea numelui/siglei sponsorului pe echipamente sportive specifice (tricouri, trenninguri, sepci, saci de costume etc)

– Afisarea numelui/siglei sponsorului pe costumatia de concurs conform cu reglmentarile Federatiei Internationale de Dans Sportiv (IDSF)

– Implicarea HobbyDance in diverse actiuni ale sponsorului (petreceri, evenimente mondene, simpozioane, clipuri media, publicitate etc)

– Legarea numelui sponsorului de o activitate de inalta clasa, spectaculoasa si in continua crestere

Alternative

Sponsorizarile se pot face in bani sau in produse

Puteti alege sa sponsorizati un anumit eveniment (ex. Cupa HobbyDance, deplasare Campionat European Formatii Standard – Germania, etc), o anumita pereche de inalta performanta, formatia noastra campioana (9 perechi) sau clubul ca pe un intreg.

Pentru fiecare tip in parte va vom pune la dispozitie un deviz de cheltuieli pe care puteti opta pentru acoperirea integrala sau nu a unui sau mai multe puncte.

In functie de incadrarea intr-un anumit interval puteti fi sponsor oficial, principal, simplu, partener, co-organizator etc.

Documente

Aici va punem la dispozitie diverse exemple de documente ce pot fi un suport pentru sponsoriarea HobbyDance, acestea avand un caracter general si strict informativ

 

In loc de final

Stim foarte bine ca deocamdata legislatia in vigoare a Romaniei nu incurajeaza dezvoltarea ONG-urilor si ca dansul sportiv este un domeniu relativ nou in tara noastra dar aceste lucruri sunt pe cale sa se schimbe iar noi suntem cei care trebuie sa le schimbe. Dansul este o activiate care cere sacrificii mari din partea sportivilor si parintilor (costume, antrenamete, deplasari, seminarii, competitii etc) pentru ca noi nu putem suporta decat o parte din acestea. Incercam sa dezvoltam dansul sportiv la un nivel de masa si nu numai la unul elitist, astfel cat mai multi copii si adolescenti sa beneficieze de ceea ce inseamna dansul sportiv si sa indeparteze de problemele sociale actuale (droguri, cluburi de noapte, etc) intrand intr-un domeniu la granita dintre arta si sport.

Va multumim ca ati ales sa ajutati arta si sportul din Romania!

Cursuri dans

Cursuri dans sportiv

Cursuri de dans

Cursuri de dans sportiv

Cursuri dans copii

Cursuri de dans copii

Cursuri de dans Bucuresti

Dansatori profesionisti

Dansatori evenimente

Dans nunta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.