fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Contact - Regulament intern HobbyDance

Regulament intern HobbyDance

Distribuie
Regulament sala de dans

Regulament sala de dans

Regulament de ordine interioara

Clubul de dans HobbyDance – regulament sala de dans

 

 

 1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor membrilor clubului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor clubului.
 2. Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al clubului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin semnarea Adeziunei de inscriere certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.
 3. Serviciile clubului HobbyDance sunt deschise zilnic pentru membri, de Luni pana Duminica in intervalul orar 08:00 – 22:00. Conducerea clubului isi rezerva dreptul de gestionare si modificare a orelor de functionare in situatii speciale. Aceste modificari vor fi afisate la receptia clubului si pe site-ul oficial.
 4. Inscrierea in cadrul clubului se face pe baza semnarii Adeziunii de inscriere de catre sportiv sau tutore.
 5. Cotizatia de membru se va achita integral la semnarea formularului de inscriere, precum si la ultimul antrenament din luna precedenta. Renuntarea la calitatea de membru din diferite motive ale beneficiarului atrage dupa sine pierderea sumei achitate.
 6. Participarea la clasele individuale (private) se face numai cu programare (rezervare) in intervalul orar comunicat de antrenor/instructor. Anularea programarii se face cu minim 24 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar se cosidera sedinta efectuata. HobbyDance si rezerva dreptul de a suspenda temporar posibilitatea unei persoane de a face programari, din cauza anumitor motive.
 7. Pierderea cheii de la cusetele din vestiare atrage dupa sine plata taxei in valoare de 20 lei.
 8. Clubul isi rezerva dreptul de a instala camere de supraveghere in interiorul clubului. In acelasi timp este interzisa efectuarea de fotografii si filmarea in interiorul clubului fara acordul conducerii clubului.
 9. Sportivii sau tutorii legali declara implicit prin participarea la antrenamentele oferite de catre club ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor oferite de catre club. Sportivii de performanta sunt obligati sa efectueze de doua ori pe an tot setul de analize impus de Institutul de Medicina Sportiva.
 10. In cazul unei accidentari clubul nu poate fi gasit raspunzator dar antrenorii/ instructorii sai sunt autorizati sa foloseasca trusele de prim ajutor din salile de dans.
 11. Clubul nu se face raspunzator de pierderea, deteriorarea sau furtul obiectelor personale.
 12. Consumul de droguri, medicamente si alte substante ilegale, precum si orice tranzactii cu astfel de produse sunt strict interzise in incinta Clubului.
 13. Sportivii se obliga sa respecte regulile elementare de igiena corporala astfel incat sa nu fie o sursa de disconfort pentru ceilalti membri ai Clubului.
 14. Este interzis accesul cu animale de companie in Club.
 15. Conducerea clubului poate interzice accesul sau indeparta din Club persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri ai clubului, provoaca daune materiale sau de imagine Clubului etc. In aceste cazuri conducerea clubului poate dispune si anularea calitatii de membru, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.
 16. Accesul in salile de dans se face doar cu incaltaminte de schimb si imbracaminte adecvata. Un prosop este recomandat.
 17. Accesul in salile de dans se face doar insotit de catre antrenor/instructor.
 18. Membrii clubului sunt obligati sa pastreze curatenia in salile de dans, asteptare, vestiare si grupuri sanitare.
 19. Operarea instalatiilor de sunet, lumini, climatizare, ventilatie, incalzire se face numai de catre antrenori/instructori.
 20. Persoanele insotitoare nu au acces in salile de dans, nu pot purta discurii cu sportivii sau antrenorii/instructorii in timpul antrenamentelor.
 21. Va rugam sa nu folositi telefoanele mobile in timpul antrenamentelor.
 22. Membrii clubului sunt obligati sa participe la exercitiile de evacuare in caz de urgenta si sa respecte indicatiile instructorilor/antrenorilor.
 23. In caz de urgenta evacuarea se va face pe ruta din planul de evacuare, fara ca sportivii sa se opreasca in vestiare sau sala de asteptare.
 24. Este interzisa stationerea in holuri/ scari de acces. Este interzis accesul in zonele semnalizate ca atare.
 25. Regulamentele Federatiei Romane de Dans Sportiv sunt obligatorii pentru toti sportivii de performanta..
 26. Clubul si membrii sai se obliga sa respecte principiile prevazute in Conventia Europeana privind dopajul, violenta si iesirile necontrolate ale spectatorilor
 27. Clubul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament (regulament sala de dans) si se obliga sa aduca la cunostinta membrilor si clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul Clubului si prin punerea la dispozitie in forma scrisa, pe site-ul oficial.
 28. Orice sesizari/reclamatii/lamuriri/discutii se inainteaza conducerii HobbyDance pe e-mail: hobbydance@gmail.com
 29. Regulamentul de ordine interioara (regulament sala de dans) este obligatoriu pentru orice persoana care beneficiaza de serviciile clubului, clubul rezervandu-si dreptul de a lua orice masuri juste fata de cei care nu il respecta, in conformitate cu prevederile de mai sus.

 

 

 

CDS HobbyDance

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.