fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Cupa Show Me Dance – București, 29 mai 2016

Cupa Show Me Dance – București, 29 mai 2016

  • de
Clubul de dans HobbyDance - scola de dans in Popesti-Leordeni - Berceni - IMGB - Metrou Dimitrie Leonida
Distribuie

Sala de dans Berceni

sala de dans berceni

sala de dans berceni – Stănescu Mihai – Olteanu Diana

Stănescu Mihai – Olteanu DianaLoc 1Basic 16-35 LA
Mănescu Stelian – Stan GabrielaLoc 4Basic 16-35 LA
Moț Mihai – Petrache IoanaLoc 2
Loc 5
Basic 12-15 LA
Basic 12-15 ST
Popa Silviu – Nica TheodoraLoc 1
Loc 6
D 16-35
Basic 16-35 LA
sala de dans berceni, scoala dans, cursuri dans tineri, copii, adulti, seniori , dans nunta, dansul mirilor, coregrafie nunta, salsa, aerobic, sali evenimente, Cupa Show Me Dance

Cursuri dans sportiv de performanta, dans de societate (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive, vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step), dansuri latino, dansuri clasice, aerobic, zumba, salsa, bachata, lambada, merengue si dansul mirilor. Avem grupe de dans de initiere, social, intermediari si performanta. Lectiile de dans pot fi de grup si/ sau private.

Dati-va copiii la dans de la o varsta cat mai mica – este sfatul Asociatiei Americane a Medicilor Pediatri, care spun ca dansul ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte mai repede si mai frumos.

Va prezentam inca o data rezultatele noastre in concursurile de dans. Acestea ne recomanda si suntem mandri de sportivii nostri care ocupa locuri fruntase si concursurile de dans nationale si internationale. Corpul de instructori ai Hobby Dance sunt formati din profesionisti ai Federatiei Romane de Dans Sportiv si va vor conduce in minunata lume a dansului.

Salile scolii noastre de dans se pot inchiria si pentru diverse activitati: antrenamente sportive, seminarii, cantonamente, petreceri. majorate, onomastici, etc. Sala de festivitati este multi-rol si este complet utilata cu instalatii de sonorizare, lumini si video – posibilitate aranjamente scaune si mese multiple, cortina, scena, bufet, vestiare. Organizam serbari pentru scoli, gradinite, cluburi sau alte unitati. Posibilitati de fotografi, operatori video pentru serbarea, evenimentul dvs. Va asteptam!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.