fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Cupa Magic Dance – București, 23 aprilie 2016

Cupa Magic Dance – București, 23 aprilie 2016

Distribuie

Sala de dans Popesti-Leordeni – Berceni

sala de dans

sala de dans – Mănescu Stelian – Stan Gabriela

Varga Marian – Toma DianaLoc 1
Loc 3
Basic 16-35 ST
Basic 16-35 LA
Mănescu Stelian – Stan GabrielaLoc 2Basic 16-35 LA
Titianu Cezar – Petriu DariaLoc 2Basic 6-11 8D
Hoajă Florin – Pascu DanielaLoc 1H 16-35
sala de dans, scoala dans copii, cursuri dans tineri si adulti, dans nunta, dansul mirilor, coregrafie nunta, organizare evenimente, aerobic, sali evenimente, Cupa Magic Dance

Sala noastra de dans este situata langa statia de metrou Dimitrie Leonida – aproximativ 200 de metri si va ofera cursuri de dans pentru copii, tineri, adulti si seniori. Cursuri de dans sportiv, dans de societate, dansuri latino, dansuri clasice, aerobic, zumba, salsa, bachata, lambada, merengue si dansul mirilor. Avem antrenamente de initiere, social si performanta. Lectii de dans de grup si private.

Va prezentam iata rezultatele noastre in competititiile de dans sportiv care ne recomanda. Antrenorii si instructorii Hobby Dance sunt profesionisti ai Federatiei Romane de Dans Sportiv si va vor conduce in minunata lume a dansului.

Clubul Hobby Dance dispune de doua sali de antrenament, sala de asteptare, vastiare si grupuri sanitare fete / baieti, internet wireless gratuit pentru persoanele insotitoare. Salile se pot si inchiria pentru diverse activitati: antrenamente sportive, seminarii, cantonamente, petreceri. majorate, onomastici, etc.

Inscrierile la cursurile de dans se pot face oricand. Noi nu lucram pe module de cateva saptamani sau luni si intelegem specificul fiecarui dansator in parte, tinta noastra finala fiind marea performanta sportiva. Din acest motiv dansatorii de performanta au acces neingradit la spatiile de antrenament ale scolii de dans Hobby Dance si la stagiile de pregatire organizate de acesta. Inscrierea este simpla, se face la prima lectie si presupune semnarea unei adeziuni (formular de inscriere) la sala de dans de catre dansator sau parinte – tutore legal.

 

 

Summary
Event
Cupa Magic Dance
Location
Sala de dans Hobby Dance , eclipsei 14b,popesti-leordeni,bucuresti-077160
Starting on
04/23/2016
Ending on
04/23/2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.