fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Pasi de dans

Pasi de dans

Distribuie

Sportul este primul pas catre o viata sanatoasa. Toata lumea recomanda miscarea in toate formele ei cand vine vorba despre vitalitate – miscarea e viata. Exista insa miscare si miscare, nu-i asa?

Pasi de dans? Dansul s-a nascut in mod natural, ca o exprimare a ritmului acestei vieti. El exprima libertatea omului, exprima bucuria, exprima optimismul. In mitologia hindusa Shiva era printul dansului si, se spune ca el dansa tot timpul. Candva, minunatul dans Samba a fost descoperit in Brazilia, samba insemnand “a te ruga”. Dansul este o forma de comunicare: intre tine si corpul tau, intre tine si ceilalti oameni, intre tine si sufletul tau! Este modalitatea cea mai directa si mai eficienta prin care se poate trai plenar clipa prezenta. Permitand mintii si simturilor noastre, lumii interioare şi celei exterioare sa se uneasca, dansul face posibil ca fiinta sa se integreze ca fiinta sociala, dar si universala îmbunatatindu-si mereu cunoasterea de sine. Cumva prin dans, ne construim ca oameni, de la postura si expresie pana la atentia la muzica si la partener. Dansul implinește viata…

Sa inveti sa dansezi necesita concentrare si daruire.

pasi de dans cursuri dans, cursuri de dans, cursuri dans bucuresti, cursuri de dans bucuresti, lectii dans, lectii de dans, lectii dans bucuresti, lectii de dans bucuresti, dans nunta, dans pentru nunta, dans nunta bucuresti, dans pentru nunta bucuresti, vals, Cursuri de dans in Bucuresti pentru copii,dans pentru adulti, Cursuri dans locatie centrala, dans Berceni, dans incepatori si performanta, Dansatori profesionisti evenimente, Club afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv, instructori si antrenori profesionisti dans, Performanta si educatie prin dans, Cursuri de dans in Bucuresti pentru dansul mirilor, lectii individuale de dans cu profesori recunoscuti, Dansul pentru toti, Dansuri latino, dansuri clasice, samba, cha-cha, jive, paso, rumba, tango, vals vienez, slow fox, quick step, sala dans, salon dans, sala de inchiriat, dans sector 3, dans sector 4, dans popesti leordeni, cursuri dans sportiv, cursuri dans bucuresti, cursuri dans popesti leordeni, cursuri dans sector 3, cursuri dans sector 4, Campionatul national de dans sportiv 2014 Romania

Antonio Stan – Goslan Maria

Clubul Hobby Dance iti poate indruma ai tai pasi de dans de la primele miscari nesigure pe parchet si pana la coregrafiile spectaculoase din lumina reflectoarelor. Cursantii nostri au varste intre 3 si 60 de ani si danseaza, ne place noua sa credem, in primul rand pentru sufletul lor.

De la dans sportiv, dans de societate la zumba si aerobic, salsa si bachata, de la copii la adulti, social, performanta sau dansul mirilor, initiere sau avansati – pe toti ii poti gasi dand click AICI.

Clubul Hobby Dance este membru al Federatiei Romane de Dans Sportiv si al Asociatiei Municipale de Dans Sportiv Bucuresti – Ministerul Tineretului si Sportului.

Toata lumea danseaza!

Summary
Article Name
Pasi de dans
Description
Clubul Hobby Dance iti poate indruma ai tai pasi de dans de la primele miscari nesigure pe parchet si pana la coregrafiile spectaculoase din lumina reflectoarelor. Cursantii nostri au varste intre 3 si 60 de ani si danseaza, ne place noua sa credem, in primul rand pentru sufletul lor.
Author
Publisher Name
Scoala de dans Hobby Dance
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.