fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Weekend de foc pentru HobbyDance

Weekend de foc pentru HobbyDance

  • de
Clubul de dans HobbyDance - scola de dans in Popesti-Leordeni - Berceni - IMGB - Metrou Dimitrie Leonida
Distribuie
In weekend-ul trecut (1-2 aprilie 2023) Clubul de dans Hobby Dance s-a mobilizat exemplar fiind prezent la 3 competitii de dans din Romania in Timisoara, Suceava si Bucuresti asigurand servicii de logisitica pentru concursurile la care am participat.
  1. Tip-Top Dance editia a III-a – competitie de formatii in Timisoara (Dumbravita). Am asigurat arbitrajul electronic prin intermediul unei platforme la care se lucreaza de mai mult de un an si care are up-date-uri numeroase pentru a satisface cat mai multe din specificatiile concursurilor de dans din Romania. Prezent in sala de competitie a fost domnul Antonio Stan din partea Hobby Dance – chiar dezvoltatorul solutiei informatice pentru arbitraj.

Aplicatia de arbitraj electronic este parte a unui sistem dezvoltat de Hobby Dance care include modul de inscrieri on-line, transmisiune live evenimente, modul imprimare diplome, modul management club de dans etc. Domnul Antonio Stan a primit felicitarile organizatorilor iar platforma noastra va fi din ce in ce mai prezenta in competitiile de dans din tara.

2. Bucovina Dance Cup – editia a VII-a – competitie de dans sportiv organizata de Bucovina Dance Studio si Federatia Romana de Dans Sportiv in Dumbraveni (Suceava), unde au fost prezente din partea HobbyDance Melania Istrate si Geanina Moloiu. Cele doua au asigurat fondul sonor al competitiei: una in calitate de MC, iar cealalta in calitate de DJ.

Melania si Geanina poseda licente din partea Federatiei Romane de Dans Sportiv ca si alti membri ai Hobby Dance pe diferite competente. Felicitari!

3. Cupa Contesina – editia a XIV-a – competite organizata de Contesina Dance Studio si Federatia Romana de Dans Sportiv la sala Agronomia din Bucuresti. Clubul HobbyDance a asigurat sunetul si luminile care au asigurat atmosfera de spectacol la concurs – tehnicieni: Robert Smadu si Florin Bratu.

In calitate de antrenori la cupa Contesina au mai participat: Ralitsa Goranova, Radu Creanga, Robert Smadu, Crisan Ana-Maria, Stelian Manescu, Julia Ionita. Rezulatele lor vor fi prezentate ulterior. Felicitari!

Summary
Service Type
competitii de dans
Area
romania
Description
Hobby Dance asigura logisitica necesara desfasurarii competitiilor de dans din Romania: sound&light, DJ&MC, parchet de dans, platforme electronice de arbitraj, inscrieri si live feed, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.