fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Sprijiniti dansul sportiv si Hobby Dance

Sprijiniti dansul sportiv si Hobby Dance

  • de
Distribuie

Puteti sprijini activitatea de performanta a clubului de dans sportiv Hobby Dance prin redirectionarea a 2 la suta din impozitul pe venitul dumneavoastra realizat in anul 2016.

 

REDIRECTIONEAZA 2% catre Clubul de dans HobbyDance pentru proiectele de dezvoltare a dansului sportiv

REDIRECTIONEAZA 2% catre Clubul de dans HobbyDance pentru proiectele de dezvoltare a dansului sportiv

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2015, sa sprijiniti activitatea HobbyDance, urmati in ordine pasii de mai jos, pana la data de 25 MAI 2016.

____________________________________________

PASUL 1:

a) daca ati avut VENITURI DOAR DIN SALARIU: DESCARCATI FORMULARUL 230 precompletat cu datele scolii de dans HobbyDance

ANUL precompletat in formular este 2016, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar incheiat 2016

sau

b) daca ati avut si ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUIDESCARCATI FORMULARUL 200 precompletat cu datele scolii de dans HobbyDance

In cazul in care aveti formularele necompletate datele HOBBYDANCE sunt urmatoarele:

Denumire entitate nonprofit: CLUBUL DE DANS SPORTIV HOBBY DANCE
Cod de identificare fiscala a entitatii non-profit: 12181881
Cont bancar (IBAN): RO 70 DAFB 108200082548 RO 01

________________________________________

PASUL 2:

 completati cu datele personale DOAR UNUL DIN CELE DOUA FORMULARE DE MAI SUS, in functie de situatia in care va aflati. 
ATENTIE: Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, dintre care unul ramane la dvs. cu numarul de inregistrare primit la depunere de la administratia finantelor publice sau completati electronic pentru on-line .

a) pentru VENITURI DIN SALARIU: completati cu datele de identificare (pct. I) si semnatura. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate (se completeaza doar daca este cazul).

b) pentru ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI: trebuie completat formularul 200, citind cu atentie instructiunile de mai jos, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut. Anexa informativa cu instructiunile detaliate de completare a formularului 200 o gasiti AICI instructiuni_completare_dec_200_2015.

!!! Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit, puteti lasa casuta necompletata, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: „…Organul fiscal competent are obligatia calcularii, retinerii si virarii sumei reprezentand pana la 2% din impozitul datorat …

____________________________________________

PASUL 3:

Depuneti formularul pana la 25 mai 2017

3.1. DIRECT la registratura organului fiscal

3.2. sau trimiteti formularul PRIN POSTA, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu (potrivit legii este acceptata si adresa unde locuieste efectiv deponentul, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in Romania) sau la Administratia Finantelor Publice corespunzatoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/institutiei angajatoare).

3.3. ELECTRONIC: Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare:

Detalii privind transmiterea formularelor

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti aici: ADRESE – CLICK AICI.

__________________________________________

In conformitate cu O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa „identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. In concluzie, in cazul in care doresc, contribualbilii sunt singurii care ar putea solicita informatiile fiscale de mai sus. Totodata, in cazul in care doresc, contribuabilii pot sa comunice fundatiei faptul ca au depus formularele respective.

Pentru mai multe detalii privind scoala de dans Hobby Dance click scoala de dans

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura sau aveti nelamuriri privind Scoala de dans Hobby Dance, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. E-mail: hobbydance@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.