fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Lectii – cursuri dans - Pentru nunta ta

Pentru nunta ta

Distribuie
Dans nunta Bucuresti
Dans pentru nunta Bucuresti
Dansul mirilor Popesti-Leordeni
Dansul de deschidere nunta Popesti-Leordeni

Dans nunta : orice cuplu de tineri ce decid a-si uni destinele pentru totdeauna, isi doreste ca petrecerea nuntii sa fie una de neuitat.
Un moment important al unei astfel de seri este fara indoiala acela al dansului de deschidere – dansul mirilor (organizam cursuri dans nunta Bucuresti, cursuri pentru dansul de deschidere, cursuri dans pentru nunta Popesti-Leordeni).

Dans nunta Bucuresti Dans pentru nunta Bucuresti Dansul mirilor Dansul de deschidere nunta
Cursuri dans nunta Bucuresti

HobbyDance va poate ajuta la realizarea unui moment unic in viata dvs. prin:

O sedinta pentru un astfel de dans dureaza 60 minute. Numarul sedintelor necesare variaza in functie de complexitatea dansului ales de dvs. si viteza acumularii de informatii a fiecarei perechi in parte.
Fiecare pereche lucreaza cu propriul instructor.
Prima sedinta a unui dans de deschidere este programata* telefonic la unul dintre numerele precizate la contact, urmand ca restul sedintelor sa fie stabilite cu propriul instructor in functie de disponibilitatea acestuia si timpul dvs. liber in oricare din salile HobbyDance (Berceni)

*In cazul amanarii, anularii unei sedinte de dans, avem rugamintea de a anunta cu minim 24 ore inainte, modificarea de program survenita.

In cazul anuntarii unei modificari de program cu mai putin de 24 ore inainte, colaborarea cu clubul nostru va putea continua numai prin achitarea integrala a sedintei/sedintelor programate dar nerespectate. Intarzierea la ora stabilita pentru inceperea cursului nu modifica momentul incheierii sedintei si nici costul sedintei de dans. Va rugam sa tineti cont de faptul ca instructorul dvs. personal se deplaseaza la ora de curs si va asteapta conform programului stabilit cu dvs.

Summary
Cursuri dansul mirilor
Service Type
Cursuri dansul mirilor
Provider Name
Scoala de dans Hobby Dance,
str eclipsei 14b,popesti-leordeni,bucuresti-077140,
Telephone No.0722888094
Area
Popesti-Leordeni, Berceni, Bucuresti
Description
orice cuplu de tineri ce decid a-si uni destinele pentru totdeauna, isi doreste ca petrecerea nuntii sa fie una de neuitat. Un moment important al unei astfel de seri este fara indoiala acela al dansului de deschidere - dansul mirilor (organizam cursuri dans nunta Bucuresti, cursuri pentru dansul de deschidere, cursuri dans pentru nunta Popesti-Leordeni).

3 comentarii la „Pentru nunta ta”

  1. Pingback: Dansul de deschidere | Hobby Dance

  2. Pingback: Dansul de deschidere | Hobby Dance

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.