fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - HobbyDance App – pentru antrenorii FRDS

HobbyDance App – pentru antrenorii FRDS

  • de
aplicatia hobby dance
Distribuie

Aplicatia HobbyDance vine in ajutorul antrenorilor si conducatorilor de cluburi ai Federatiei Romane de Dans Sportiv cu o noua functie!

De astăzi, antrenorii și conducătorii de cluburi au acces, in orice moment, direct de pe telefonul lor mobil, la toate informațiile centralizate referitoare la sportivii lor – valabilitate vize medicale (notificări și rapoarte care includ atenționări asupra acestora) , coduri de bare, istoric FRDS și WDSF, clasificari, punctaj etc.

Aplicatia Hobby Dance
Aplicatia Hobby Dance

Aplicatia HobbyDance este singura aplicatie a unui club de dans sportiv din Romania si este dezvoltata de catre Antonio Stan in colaborare cu clubul nostru. Aplicatia beneficiaza de up-date-uri regulate ce aduc functionalitati noi, la cererea dansatorior sau antrenorilor FRDS.

O sectiune noua: Cont FRDS

Am adaugat in ecranul principal un nou buton in sectiunea FRDS – special pentru antrenori sau conducatori de cluburi : CONT.

Un nou buton in sectiunea FRDS din ecranul principal: Cont

Accesand „Cont” pentru prima data sunteti invitati sa introduceti pentru inregistare pe rand:

  • Utilizator: username-ul oferit de dancesport.ro pentru accesul la vizele medicale ale sportivilor
  • Parola: parola pentru contul de mai sus, de la dancesport.ro
  • Link situatie dansatori: linkul trimis de FRDS pentru a accesa pe site-ul dancesport.ro situatia clubului pe care il reprezentati
  • e-mail: e-mailul dumneavoastra necesar pentru confirmari, rapoarte, etc
  • este necesar sa bifati urmatorul dialog – HobbyDance respecta regulile GDPR
  • dati click pe inregistrare
Procesul de inregistrare pe aplicatia HobbyDance

In momentul in care inregistrarea este completa, veti putea accesa sub-meniul „Cont” in orice moment si veti regasi toate datele de care aveti nevoie intr-o maniera simpla si eleganta, sub forma unei liste cu toti sportivii si a unei bare de cautare.

Cont FRDS – HobbyDance App

Lista ne ofera mai multe informatii. In primul rand, fiecarui sportiv cu card atasat ii este afisata fotografia thumbnail si o bara colorata care exprima intuitiv perioada de valabilitate a vizei medicale: verde – indelungata, galben – scurta, rosie – expirata. Avem apoi numele sportivului, data exacta a expirarii vizei medicale, numarul de card (si MIN WDSF) si butonul „Detalii”.

Bara de cautare de sus, dupa cum puteti observa, accepta ca parametri de cautare nume, numar carnet sau MIN WDSF. Cautarea se poate face si cu caractere partiale.

Cautare avansata in membrii clubului

Butonul „Detalii” duce la deschiderea unei ferestre pop-up care, pe langa o reprezentare grafica intuitiva a valabilitatii vizei medicale, contine si trei functionalitati:

  • coduri de bare
  • viza medicala
  • detalii sportiv
Pop-up sportiv cu cele 3 variante

Pentru prima optiune avem afisarea codurilor de bare necesare pentru scannerul de la inregistrarea perechilor in concurs, de exemplu. Evident ca daca sportivul are si MIN WDSF, vom afisa si acest cod de bare ca in exemplul de mai jos:

Afisarea codurilor de bare in meniul sportiv

Putem apoi vizualiza viza medicala incarcata:

Previzualizarea vizei medicale a unui sportiv

In fine, putem accesa cu ultimul buton istoricul FRDS si WDSF al sportivului, impreuna cu date despre varsta, punctaj, clasa etc.

Istoricul complet al sportivului (FRDS si WDSF) impreuna cu date despre punctaj si partener

Odata cu aceasta noua functionalitate, aveti posibilitatea generarii unui raport notificat din aplicatie si pe e-mail care va cuprinde date despre valabilitatea vizei medicale pentru sportivii pe care ii reprezentati. Setarea raportului se face din sectiunea „setari” din meniul principal.

Setarea raportului generat automat de aplicatia Hobby Dance

Veti primi un e-mail automat pe e-mail-ul dumneavoastra la ora stabilita si cu frecventa pe care o doriti.

Raportul automat de la Aplicatia Hobby Dance

Vrem sa multumim oamenilor care ne-au incurajat sa continuam dezvoltarea acestui proiect, care vine sa rezolve o parte din problemele cu care se confrunta dansatorii, parintii si antrenorii din dansul sportiv. Va promitem ca vom adauga functionalitati noi si asteptam comentariile voastre la antoniodragos@hotmail.com

Aplicatia HobbyDance este gratuita si este disponibila pe Google Play si Apple Store.

Summary
software image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Software Name
HobbyDance App
Operating System
Android & iOS
Software Category
Sports
Price
free
Landing Page

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.