fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Cupa Castanelor – Baia Mare, 22 octombrie 2016

Cupa Castanelor – Baia Mare, 22 octombrie 2016

  • de
Diana si Mihai - sala dans bucuresti
Distribuie

Rezultatele dansatorilor de performanta ai scolii de dans HobbyDance (sala dans Bucuresti)

Va prezentam locurile obtinute la Cupa Castanelor din 22 octombrie 2016

Clubul de dans HobbyDance (sala dans Bucuresti) participa in aceasta perioada in fiecare week-end la competitii de dans sportiv (dans de societate); sub egida Federatiei Romane de dans sportiv. Rezultatele dansatorilor de performanta ne bucura si suntem mandri ca le putem publica ca un manifest al muncii, daruintei si disciplinei lor. Aici va prezentam competitia de dans Cupa Castanelor care a avut loc la Baia Mare – concurs la care scoala noastra de dans a cucerit o cupa. Va invitam sa vizitati galeria foto a salii noastre de dans sportiv. Surprinde momente din dansul perechilor de dansatori profesionisti reprezentand culorile clubului de dans HobbyDance.

Felicitari tuturor!

Diana si Mihai - sala dans bucuresti

Diana si Mihai

Stănescu Mihai – Olteanu Diana Loc 2 Basic 16-35 LA

Sala de dans a clubului HobbyDance este situata langa statia de metrou Dimitrie Leonida din Berceni – IMGB – Bucuresti, pe strada Eclipsei 14B. Scoala de dans organizeaza grupe de initiere in dans sportiv, dans de societate, aerobic, balet, salsa etc. Dans pentru copii, tineri, adulti si seniori cu posibilitatea de inalta performanta in dansul sportiv. Clubul de dans ofera spre inchiriere sali de dans complet utilate. Saloane (vestiare, sisteme lumini, sunet si video, etc) pentru diferite activitati (cursuri, seminarii, petreceri etc).

Cursuri dans copii sector 4, Cursuri dans copii Berceni, Cursuri dans copii Popesti-Leordeni. Scoala de dans sportiv, Salon eveniemente, Aerobic, Cupa Valcea
Summary
Event
Cupa Castanelot
Location
Clubul de dans HobbyDance, eclipsei 14b,Popesti-Leordeni,Bucuresti-077160
Starting on
22 octombrie, 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.