fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Burgas, 1-2 septembrie 2012

Burgas, 1-2 septembrie 2012

  • de
Distribuie

Hobbydance la Burgas

Dupa premiera romaneasca de la Stuttgart, perechea Dinu Nedelea Ana Maria (HobbyDance) / Ion Alexandru mentine stacheta ridicata si confirma ultimele rezultate! In ropotele de aplauze ale publicului, sportivii au castigat Burgas Cup 2012 in Bulgaria, la sectiunea Latino, categoria 19-35 de ani, la cea mai inalta clasa valorica.

Tot pe cea mai inalta treapta a podiumului a urcat si perechea Sorin Neagu / Anelise Isaincu (Hobby Dance), de aceasta data la sectiunea Standard si la categoria de varsta Juniori II. La sectiunea Latino, aceeasi pereche a obtinut locul IV.

Clubul Hobby Dance a mai fost prezent in finala si la categoria Seniori, atat la standard, cat si la latino, prin perechea Yoshihiro Katayama / Elena Maruta, care au obtinut locurile 5 (ST) si 6 (LA), devansand perechi din Rusia si Israel.

Sala de dans situata langa statia de metrou Dimitrie Leonida. Cursuri de dans pentru copii, tineri, adulti. dans sportiv, aerobic, salsa

Cele mai micute perechi de performanta ale Hobby Dance au fost si ele prezente la Cupa Burgas, alaturi de antrenoarea lor. Pentru unii dintre dansatori a fost o premiera, acestia aflandu-se la prima lor iesire din tara la eveniment international de gen, iar toti sportivii clubului nostru au concurat, din nou, in premiera, la competitii Open, alaturi de perechi mult mai experimentate. Cu toate acestea, micutii Hobby Dance au facut si de aceasta data o „figura” frumoasa, obtinand nu numai clasari merituoase, ci si admiratia publicului!

Au mai fost prezente la Burgas Cup 2012 cu performante notabile si perechile Silviu George Tabirca / Irina Elena Tudorache, Ionut Ciubotariu / Alina Boros (Hobby Dance), Andrei Leonte (Hobby Dance) / Corina Tatarau si Victor Gabor / Antonia Guta (Hobby Dance).

Felicitari tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.