fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Sustine proiectele clubului de dans Hobby Dance

Sustine proiectele clubului de dans Hobby Dance

  • de
3,5 % pentru dansul sportiv
Distribuie

CAMPANIA 2022 – REDIRECTIONEAZA 3,5% din impozit catre CLUBUL DE DANS HOBBY DANCE pentru proiectele de dezvoltare a activitătii de performanta in dans. Alege TU pentru TINE – este absolut gratuit!

3,5 % pentru dansul sportiv

3,5 % pentru dansul sportiv – sustineti performanta

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. ‒ dorește (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Practic, în acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

Această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta. Dacă doriți să sprijiniți activitatea HOBBY DANCE prin redirecționarea a 3,5% din acest impozit plătit statului pentru salariul din anul 2021, completati online formularul de mai jos si trimiteti-l pe hobbydance@gmail.com, până la data de 25 MAI 2022

Pentru formular click AICI

 

 
Summary
cursuri de dans
Service Type
cursuri de dans
Provider Name
clubul de dans HobbyDance,
eclipsei 14b,bucuresti,Ilfov-077160,
Telephone No.+40722888094
Area
bucuresti-ilfov
Description
CAMPANIA 2022 – REDIRECTIONEAZA 3,5% din impozit catre CLUBUL DE DANS HOBBY DANCE pentru proiectele de dezvoltare a activitătii de performanta in dans. Alege TU pentru TINE - este absolut gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.