fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Stagiu de pregatire – cantonament dans iarna

Stagiu de pregatire – cantonament dans iarna

  • de
Distribuie
stagiu de pregatire dans sportiv breaza 2013. cursuri de dans pentru copii si adulti. dans pentru nunta. cursuri de dans pentru nunta. dansatori profesionisti pentru evenimente. sala de dans. studio de dans sportiv

Stagiu de pregatire dans sportiv

Clubul de dans sportiv HobbyDance organizeaza binecunoscutul stagiu de pregatire de dans pentru copii si adulti de la Breaza in iarna anului 2014 in perioada 2-8 februarie. Sunt invitati sa participe toti dansatorii HobbyDance sau de la alte cluburi din tara care doresc sa-si ridice nivelul de pregatire in dans sportiv alaturi de antrenorii/instructorii lor.

Antrenamentele se vor desfasura sub indrumarea antrenorului principal HobbyDance – Justin Istrate si vor include pregatire tehnica, fizica, psihologica si tactica. Pe langa cele doua cursuri de dans zilnice pe sectiuni (standard si latino) vom organiza si un tur de finale si de anduranta fizica. Se pot programa la cerere si lectii private de dans cu oricare din antrenorii/instructorii prezenti.

Activitati conexe:  drumetii, teren de golf, fotbal, ping-pong, calarie, diverse concursuri, cantece (chitara :))

Cazarea se va face in vila noua (de langa sala). Cele trei mese pe zi se vor lua fie la locul de cazare fie la sala de antrenament.

Pretul stagiului de pregatire este de 600 RON. Preinscrierea in cantonament se poate face la e-mail hobbydance@gmail.com / tel. 0722 888 094 sau la salile de antrenament HobbyDance. Se vor lua in calcul inscrierile cu un avans de 100 ron. Atentie, locurile sunt limitate! Rezervati-va din timp un loc la stagiul de pregatire de dans de la Breaza!

Va asteptam cu drag!

CURSURI DANS SPORTIV, CURSURI DANS BUCURESTI, CURSURI DANS COPII, LECTII DANS SPORTIV, LECTII PRIVATE DANS,DANS COPII BUCURESTI, DANSURI LATINO, SALA DANS
Summary
Event
Stagiu de pregatire - cantonament dans iarna
Location
Clubul de dans HobbyDance - cursuri de dans copii si adulti, eclipsei 14b,popesti-leordeni,bucuresti
Starting on
02/02/2014
Ending on
02/08/2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.