fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Nou! Lectii de zumba, chitara si cor

Nou! Lectii de zumba, chitara si cor

  • de
Scoala de dans HobbyDance - stagiu dans sportiv
Distribuie

Clubul HobbyDance va anunta ca introduce pe langa lectiile de dans, canto si pian cursuri de Zumba, Chitara si Cor.

Scoala de dans HobbyDance - stagiu dans sportiv
Clubul HobbyDance

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino și creat de către cunoscutul dansator și coregraf columbian, Alberto „Beto” Perez, în cursul anilor ’90

Zumba implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood, respectiv dans din buric. Sunt incluse și exerciții de squat și streching.

Deși pare un sport hibrid, Zumba este recomandat de specialiști tocmai pentru numeroasele beneficii atât asupra fizicului, cât și asupra psihicului celor care îl practică. Mișcările Zumba solicită și pun în mișcare toate grupele de mușchi, modelând și tonifiând corpul. În același timp, acestea acționeză precum exercițiile cardio, solicitându-ți inima și îmbunătățindu-ți sistemul cardiovascular. Așadar, în timpul unei ședințe se poate ajunge la arderea între 700 și 1000 de calorii, ceea ce face din Zumba un program recomandat celor care vor să scape sănătos și eficient de kilogramele în plus.

Programul nostru pentru Zumba este:

  • luni 19:30-20:30
  • miercuri 18:00-19:00

Lectiile de chitara se tin in format individual (privat) urmarindu-se familiarizarea cu instrumentul pana la sustinerea unor mini-recitaluri in cadrul serbarilor HobbyDance. Chitara joacă un rol important în numeroase genuri muzicale aparținând folclorului, dar îndeosebi muzicii de consum. Între aceste genuri, se numără muzica blues, country, folk, flamenco, jazz, rock și pop.

Pentru programari si alte detalii va rugam sunati la 0722 888 094

Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Clubul Hobby Dance
Product Name
cursuri de zumba, chitara, cor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.