fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Noi grupe la cursuri de dans pentru copii

Noi grupe la cursuri de dans pentru copii

  • de
Distribuie

Hobbydance la Burgas - cursuri dans, cursuri de dans, cursuri dans bucuresti, cursuri de dans bucuresti, lectii dans, lectii de dans, lectii dans bucuresti, lectii de dans bucuresti, dans nunta, dans pentru nunta, dans nunta bucuresti, dans pentru nunta bucuresti, vals, Cursuri de dans in Bucuresti pentru copii,dans pentru adulti, Cursuri dans locatie centrala, dans Berceni, dans incepatori si performanta, Dansatori profesionisti evenimente, Club afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv, instructori si antrenori profesionisti dans, Performanta si educatie prin dans, Cursuri de dans in Bucuresti pentru dansul mirilor, lectii individuale de dans cu profesori recunoscuti, Dansul pentru toti, Dansuri latino, dansuri clasice, samba, cha-cha, jive, paso, rumba, tango, vals vienez, slow fox, quick step, sala dans, salon dans, sala de inchiriat, dans sector 3, dans sector 4, dans popesti leordeni, cursuri dans sportiv, cursuri dans bucuresti, cursuri dans popesti leordeni, cursuri dans sector 3, cursuri dans sector 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va anuntam cu placere ca am diversificat programul cursurilor de dans pentru copii – initiere. In urma discutiilor cu parinti am hotartat formarea a doua grupe pe categorii de varsta la HobbyDance COMPLEX (Berceni) si redeschiderea grupei de week-end de la sala din Centru. Astfel copiii sub 7 ani vor lucra martea si joia de la 17:30 la 18:30 la sala din IMGB iar cei peste 7 ani in aceleasi zile de la 18:30 la 19:30. Grupa de week-end din Blanari pentru dans sportiv initiere copii va functiona sambata si duminica de la 16:00 la 17:00. Programul complet al cursurilor de dans oferite de HobbyDance il gasiti aici iar adresa salilor de dans aici. Va asteptam cu drag!

By Justin Istrate

Summary
Cursuri de dans pentru copii - grupe noi la HobbyDance
Article Name
Cursuri de dans pentru copii - grupe noi la HobbyDance
Description
CDS HobbyDance Bucuresti diversifica oferta sa pentru cursuri de dans pentru copii initiere atat in sala din Centru(sector 3) cat si in cea din Berceni (sector 4)
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.