fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Deschidem Centrul de pregatire sportiva, tabere si recreere din judetul Prahova

Deschidem Centrul de pregatire sportiva, tabere si recreere din judetul Prahova

  • de
locatie cantonamente si tabere prahova
Distribuie

Clubul de dans HobbyDance va anunta inaugurarea HobbyDance Holiday Complex – un centru de pregatire sportiva, tabere si recreere din Comuna Cocorastii Mislii – judetul Prahova.

HobbyDance Holiday Complex

Complexul dispune de mai multe camere de cazare cu grupuri sanitare si dusuri, sala de mese, terasa exterioara, foisor cu gratar, piscina, gradina, platou activitati in aer liber, bucatarie interioara si exterioara – constructie finalizata in 2020.

Situată în regiunea subcarpatică, la picior de deal, înconjurată din toate părțile de păduri seculare de stejar, traversată de doua păraie, comuna Cocorăștii Mislii este un paradis natural, intre Slanic Prahova si Campina.

Antrenamentele de interior se tin pe scena Caminului Cultural din vecinatatea complexului prin amabilitatea Primariei Cocorastii Mislii – primar Daniel Alexandru

Complexul a fost inaugurat in perioada 3-8 aprilie de catre sportivii cluburilor Katamis si Universitatea Craiova condusi de antrenorul principal Catalin Safta

Va asteptam cu drag!

Summary
cazare, masa, recreere, cantonament
Service Type
cazare, masa, recreere, cantonament
Provider Name
Clubul de dans Hobby Dance,
str. eroilior 117,cocorastii mislii,prahova-
Description
Clubul de dans HobbyDance va anunta inaugurarea HobbyDance Holiday Complex - un centru de pregatire sportiva, tabere si recreere din Comuna Cocorastii Mislii - judetul Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.