fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Cel mai mare club de dans din Romania

Cel mai mare club de dans din Romania

  • de
Cel mai mare club de dans din Romania
Distribuie

Cu ocazia Adunarii Generale Ordinare si de alegeri a Federatiei Romane de Dans Sportiv din 11 iulie 2020 de la Timisoara clubul Hobby Dance Bucuresti a primit distinctia „Clubul cu cel mai mare numar de sportivi legitimati” ca parte a festivitatii de premiere pentru promovarea dansului sportiv. Premiul, care ne onoreaza, vine ca o recunoastere a echipei manageriale a clubului care a mai primit acest trofeu de mai multe ori si in trecut.

Cel mai mare club de dans din Romania
Cel mai mare club de dans din Romania

Suntem o familie! Hobby Dance inca de la primele zile de activitate si-a bazat filozofia pe aceasta afirmatie. Doresc sa multumesc antrenorilor si instructorilor nostri care au facut posibila o asa performanta extraordinara: Ralitsa Goranova, Julia Ionita, Theodora Nica, Ana-Maria Crisan, Melania Istrate, Maya Al-Khatib, Catalin Alexandru Cotorogea, Bogdan Stanescu, Virgil Boros, Antonio Stan, Ion Gartonea, Florian Bratu, Eduard Drog si altii care sunt acum la inceput de drum si sunt formati in acelasi spirit Hobby Dance – dragoste pentru oameni si dans. Vreau sa dedic acest premiu miilor de prieteni care au trecut prin salile noastre de antrenament incepand din 1999 care au pus umarul la perfomantele acestei familii – multi dintre ei ducand mai departe dansul in inima sau in sali de dans de pe alte meleaguri. Multumesc familiei mele si oamenilor care m-au ajutat de-a lungul anilor, sportivilor si parintilor care reprezinta seva oricarui club: iubiti DANSUL!

Justin Istrate – Presedinte CDS HobbyDance
Cel mai mare club de dans din Romania
Summary
Cel mai mare club de dans din Romania
Article Name
Cel mai mare club de dans din Romania
Description
Cu ocazia Adunarii Generale Ordinare si de alegeri a Federatiei Romane de Dans Sportiv din 11 iulie 2020 de la Timisoara clubul Hobby Dance Bucuresti a primit distinctia "Clubul cu cel mai mare numar de sportivi legitimati" ca parte a festivitatii de premiere pentru promovarea dansului sportiv. Premiul, care ne onoreaza, vine ca o recunoastere a echipei manageriale a clubului care a mai primit acest trofeu de mai multe ori si in trecut.
Author
Publisher Name
Hobby Dance
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.