fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Cantonament vara 2012 – HobbyDance

Cantonament vara 2012 – HobbyDance

Distribuie

Clubul de dans HobbyDance
29 iulie-11 august 2012

Clubul de dans sportiv HobbyDance Bucuresti va invita sa participati la stagiul de pregatire vara de la Breaza – jud. Prahova

1. Structura:

Cantonament de 2 saptamani pentru toate varstele si nivelurile, avand ca scop pregatirea tehnica, fizica si psihologica pentru perioada competitionala urmatoare. (sapt. 1: tehnica de baza copii si adulti, sapt. 2:dezvoltarea pentru open). Pentru saptamana 2 cazarea se va face numai in vila noua.

2. Participanti:

Pot participa membrii Clubului HobbyDance de la orice grupa, membrii altor cluburi din intreaga tara, precum si orice iubitor de dans, miscare si voie buna.

Antrenamentele vor fi conduse in principal de catre antr. Justin Istrate dar si de catre alti antrenori/instructori HobbyDance.

Sportivii pot programa antrenamente individuale cu oricare dintre antrenorii/instructorii prezenti.

Se poate opta atat pentru participarea timp de o saptamana cat si pentru ambele.

3. Antrenamente:

Vor fi organizate 3 antrenamente/zi:

v doua antrenamente dans (standard/latino);

v un antrenament practice (finale);

Acestea vor ingloba pregatire fizica generala si specifica, mobilitate, streching, jocuri sportive, tehnica de dans, principii bio-mecanice in dansul sportiv, sesiuni de discutii libere, etc.

Se vor organiza ai alte activitati: drumetii, piscina, echitatie, jocuri sportive, etc

4. Locatia:

Breaza este a doua localitate in Europa in ceea ce priveste calitatea aerului – un loc ideal pentru pregatire sportiva.

Cazarea se va face in vila veche de la Breaza (dotata cu bucatarie complet utilata, TV, etc) sau vila noua (grup sanitar in camera, TV in camera, langa sala de antrenament). Sala de antrenament amenajata special pentru dansul sportiv (parchet, oglinzi, sonorizare).

5. Masa si transport:

In functie de sugestiile voastre putem organiza transportul din/spre Bucuresti. Masa organizata este obligatorie. Aceasta se serveste la locul de cazare.

7. Costuri:

550 ron/saptamana

Locurile de cazare sunt limitate. In cazul in care se doreste sau nu mai exista locuri disponibile se poate opta pentru cazare in alta locatie.

8. Inscriere – contact:

Inscrierea se poate face la sala de antrenament a CDS Hobby Dance de pe str. Blanari 21, adresandu-va instructorilor/antrenorilor nostri , telefonic la nr. 0722 888 094 (Justin Istrate) sau prin e-mail: hobbydance@gmail.com

Se vor lua in considerare inscrierile insotite de un avans de minim 100 RON. Locurile vor fi ocupate in ordinea cronologica a inscrierilor.

Speram sa va simtiti minunat alaturi de noi si va uram succes!

 

HobbyDance

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.