fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Cantonament iarna HobbyDance

Cantonament iarna HobbyDance

 • de
Distribuie

Clubul de dans HobbyDance - CURSURI DANS BUCURESTI, dansatori profesionisti pentru evenimente, dansatori nunta, dansul mirilor, dans pentru nunta, dansul de deschidere1. Structura:

Cantonament de o saptamana (6 ianuarie sosirea – 12 ianuarie plecarea) pentru toate varstele si nivelurile, avand ca scop pregatirea tehnica, fizica si psihologica pentru perioada competitionala urmatoare. In functie de solicitanti se vor organiza antrenamente diferite basic/open.

2. Participanti:

Pot participa membrii Clubului HobbyDance de la orice grupa (initiere/intermediari/performanta), membrii altor cluburi din intreaga tara, precum si orice iubitor de dans, miscare si voie buna.

Antrenamentele vor fi conduse in principal de catre antr. Justin Istrate dar si de catre alti antrenori/instructori HobbyDance.

Sportivii pot programa antrenamente individuale cu oricare dintre antrenorii/instructorii prezenti.

3. Antrenamente:

Vor fi organizate 3 antrenamente/zi:

v      doua antrenamente dans (standard/latino);

v      un antrenament practice (finale);

Acestea vor ingloba pregatire fizica generala si specifica, mobilitate, streching, jocuri sportive, tehnica de dans, principii bio-mecanice in dansul sportiv, sesiuni de discutii libere, etc.

Se pot organiza si alte activitati: drumetii, echitatie, jocuri sportive, disco etc

4. Locatia:

Breaza este a doua localitate in Europa in ceea ce priveste calitatea aerului – un loc ideal pentru pregatire sportiva.

Cazarea se va face complexul Barna (dotat cu bucatarie complet utilata, TV, etc). Sala de antrenament amenajata special pentru dansul sportiv (parchet, oglinzi, sonorizare).

5. Masa si transport:

In functie de sugestiile voastre putem organiza transportul din/spre Bucuresti. Masa este inclusa in pret si este obligatorie. Aceasta se serveste la locul de cazare.

6. Costuri:

600 ron/persoana – 3 mese pe zi incluse, cazare, sala si antrenamente

Locurile de cazare sunt limitate. In cazul in care se doreste sau nu mai exista locuri disponibile se poate opta pentru cazare in alta locatie.

7. Inscriere – contact:

Inscrierea se poate face la sala de antrenament a CDS Hobby Dance de pe str. Blanari 21, adresandu-va instructorilor/antrenorilor nostri, telefonic la nr. 0722 888 094 (Justin Istrate) sau prin e-mail: hobbydance@gmail.com

Se vor lua in considerare inscrierile insotite de un avans de minim 100 RON. Locurile vor fi ocupate in ordinea cronologica a inscrierilor.

Speram sa va simtiti minunat alaturi de noi si va uram succes in noul sezon competitional!

0 comentarii la „Cantonament iarna HobbyDance”

 1. Buna ziua,

  Am un baietel de 8 ani care practica dansul sportiv de la varsta de 5 ani la un club din Bucuresti.
  Avand in vedere ca orele prevazute pentru antrenament sunt destul de inaintate, doresc sa-l mut la un alt club unde sa continue aceasta activitate.
  Ca urmare, va rog sa-mi spuneti urmatoarele:
  – care ar fi antrenorul desemnat, orele si zilele de antrenament in salile din Blanari 21;
  – daca are legitimatie de precompetional deschisa la clubul actual, trebuie sa urmarin o anume procedura de transfer – daca DA va rog sa-mi spuni care este aceasta si ce costuri implica;
  – in stiuatia in care dorim sa venim la dvs, considerati ca avem posibilitatea sa gasim o partenera (aici avem o partener dar se prea poate sa nu doreasca sa se mute de la club) – va intreb acest lucru deoarece urma sa intram in compentitiile sportive ale anului 2013, cu carnet de membru , deci cu acte in regula.
  Multumesc,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.