fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - 2 la suta pentru HobbyDance

2 la suta pentru HobbyDance

2 la suta pentru dans
Distribuie
2 la suta pentru dans

2 la suta pentru dans

ALEGE SA SPRIJINI DANSUL SPORTIV!

Prin legea 571/2003, contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze catre Clubul de dans sportiv HobbyDance 2% din impozitul pe venit platit de ei (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului) pentru a sustine activitatea de performanta sportiva a clubului nostru.

Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard.

Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv.

Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si asimilate acestora.

Rezultatul este virarea, in contul organizatiei nonprofit, a unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul anual platit pentru salariul persoanei respective.

Suma care va revine NU reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre sectorul neguvernamental.

 Cum puteti ajuta HobbyDance?

 1. Descarcati formularele necesare de pe site-ul nostru (right click, save as):

declaratia-230 HobbyDance – pentru cei care au venituri din salarii si declaratia_200 HobbyDance privind veniturile realizate din Romania – pentru cei cu venituri din alte surse, adica:

 • Activitati independente;
 • Cedarea folosintei bunurilor mobile si imobile, realizate in calitate de proprietar, uzufructuar sau alt detinator legal;
 • Activitati agricole pentru care venitul net se stabileste in sistem real;
 • Castiguri rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare;
 • Castiguri din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract.

NOTA: Persoanele care au realizat asemenea venituri sunt oricum obligate sa depuna Declaratia 200, chiar daca nu doresc redirectionarea celor 2% din impozit.

 1. Formularul trebuie completat in 2 exemplare (unul pentru organul fiscal si unul pentru persoana in cauza).
  • completarea Formularului 230 Contribuabilul isi scrie datele de identificare la punctul I, bifeaza casuta corespunzatoare la punctul II, scrie suma care revine redirectionarii (daca nu se cunoaste, ea va fi ulterior calculata de catre organul fiscal), datele clubului sunt deja completate; la punctul III se lasa necompletat; formularul trebuie semnat si datat de catre persoana fizica in cauza.
  • completarea Declaratiei 200 se face asemanator la punctul III.
 2. Depuneti formularele completate direct la registratura organului fiscal, sau poate fi trimisa prin posta prin scrisoare recomandata, de catre contribuabil;
 3. Pentru anul fiscal 2013, termenul limita de depunere este 25 mai 2015

Va multumim pentru suport!

Summary
2 la suta pentru HobbyDance - dans sportiv de performanta
Article Name
2 la suta pentru HobbyDance - dans sportiv de performanta
Description
Puteti ajuta activitatea de performanta a clubului nostru prin redirectionarea a 2 la suta din impozitul datorat bugetului de stat catre HobbyDance, simplu.
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.