fbpx
Sari la conținut
Scoala de dans - Dansul preferat

Dansul preferat

  • de
Distribuie

cursuri dans sportiv - cursuri dans sportiv copii - dans sportiv adulti - dans sportiv sector 3 - dans sportiv sector 4 - dans sportiv bucuresti - dans sportiv popesti leordeni - cursuri de dans - cursuri de dans sportiv - cursuri dans copii sector 3 - cursuri dans copii sector 4 - cursuri dans copii bucuresti - cursuri dans copii bucuresti

Pentru ca cei mai mult cititori ai site-ului hobby dance sunteti dansatori sau aveti legatura cu dansul intr-un fel sau altul, cred ca ar fi interesant de aflat care este dansul favorit al fiecaruia din voi si de ce. Stiu ca cei mai multi din aceasta comunitate sunt dansatori de dans sportiv dar nu excludem nici alte stiluri de dans.

Presupun, nu stiu daca si corect, ca cei ce locuiesc prin satele si comunele tarii, dar nu numai ei, sunt atrasi de dansurile populare, cu traditiile lor ancestrale ce se pastreaza din generatie in generatie. Muzica populara si dansurile traditionale romanesti ne fac sa ne amintim de radacinile neamului din care facem parte. Multe dintre acestea trebuie pastrate cu sfintenie caci ne definesc ca popor.

Daca insa traditiile noastre nu ne ating vreo coarda sensibila, poate preferam dansurile traditionale ale altor popoare, dansuri poate ceva mai comerciale, cu care ne putem distra prin cluburi si discoteci. Poate ne place salsa, cu ale ei prize complicate si piruete ce fac deliciul publicului si cu muzica rapida si presarata cu picanterii orchestrale ce aduce aminte de sosul iute cu aceeasi denumire. Tot prin cluburile de profil putem dansa voiosul merengue sau pasionanta bachata cu ale ei imbratisari unduitoare.

Avem su siguranta preferinte si daca suntem dansatori de dans sportiv. Ne poate placea mai mult una sau alta din cele doua sectiuni. Daca suntem ceva mai clasici in gandire si comportament cu siguranta vom aprecia clasicul vals (lent sau vienez) cu a lui eleganta plutire ce nu se va demoda niciodata. Sau poate tangoul (inclusiv varianta traditionala argentiniana) ce poate naste pasiuni arzatoare. De ce nu ne-ar putea placea sobrul si fluidul slowfox sau poate vitalul si saltaretul quickstep?

Pasionatii de muzica si dansuri latino-americane, vor prefera ritmurile sambei ce aminteste de culorile tipatoare si de veselia carnavalului de la Rio. Daca ne place Cuba atunci cu siguranta vom avea preferinta pentru energicul cha cha cha sau pentru lasciva si arzatoarea rumba. Fierbintele sange latin si curajul aratat in arena cu tauri furiosi vor face pe unii sa prefere paso doble, iar cei veseli si plini de energie vor dansa mai degraba un jive indracit.

Nu toata lumea insa apreciaza musica usoara. Pasionatii de muzica clasica sau de opera vor fi sensibilizati de balet iar la celalalt pol, modernistii vor aprecia mai degraba dansul contemporan, jazz-ul sau hip-hop-ul

 

Daca in general iubesti dansul, vei aprecia deopotriva toate stilurile, dar intotdeuna va fi unul care va rezona mai bine cu personalitatea ta. Care este acela? Care este dansul tau preferat?

Pentru ca cei mai mult cititori ai site-ului hobby dance sunteti dansatori sau aveti legatura cu dansul intr-un fel sau altul, cred ca ar fi interesant de aflat care este dansul favorit al fiecaruia din voi si de ce. Stiu ca cei mai multi din aceasta comunitate sunt dansatori de dans sportiv dar nu excludem nici alte stiluri de dans. 	 Presupun, nu stiu daca si corect, ca cei ce locuiesc prin satele si comunele tarii, dar nu numai ei, sunt atrasi de dansurile populare, cu traditiile lor ancestrale ce se pastreaza din generatie in generatie. Muzica populara si dansurile traditionale romanesti ne fac sa ne amintim de radacinile neamului din care facem parte. Multe dintre acestea trebuie pastrate cu sfintenie caci ne definesc ca popor.  	Daca insa traditiile noastre nu ne ating vreo coarda sensibila, poate preferam dansurile traditionale ale altor popoare, dansuri poate ceva mai comerciale, cu care ne putem distra prin cluburi si discoteci. Poate ne place salsa, cu ale ei prize complicate si piruete ce fac deliciul publicului si cu muzica rapida si presarata cu picanterii orchestrale ce aduce aminte de sosul iute cu aceeasi denumire. Tot prin cluburile de profil putem dansa voiosul merengue sau pasionanta bachata cu ale ei imbratisari unduitoare. 	 Avem su siguranta preferinte si daca suntem dansatori de dans sportiv. Ne poate placea mai mult una sau alta din cele doua sectiuni. Daca suntem ceva mai clasici in gandire si comportament cu siguranta vom aprecia clasicul vals (lent sau vienez) cu a lui eleganta plutire ce nu se va demoda niciodata. Sau poate tangoul (inclusiv varianta traditionala argentiniana) ce poate naste pasiuni arzatoare. De ce nu ne-ar putea placea sobrul si fluidul slowfox sau poate vitalul si saltaretul quickstep? 	Pasionatii de muzica si dansuri latino-americane, vor prefera ritmurile sambei ce aminteste de culorile tipatoare si de veselia carnavalului de la Rio. Daca ne place Cuba atunci cu siguranta vom avea preferinta pentru energicul cha cha cha sau pentru lasciva si arzatoarea rumba. Fierbintele sange latin si curajul aratat in arena cu tauri furiosi vor face pe unii sa prefere paso doble, iar cei veseli si plini de energie vor dansa mai degraba un jive indracit. 	 Nu toata lumea insa apreciaza musica usoara. Pasionatii de muzica clasica sau de opera vor fi sensibilizati de balet iar la celalalt pol, modernistii vor aprecia mai degraba dansul contemporan, jazz-ul sau hip-hop-ul	  Daca in general iubesti dansul, vei aprecia deopotriva toate stilurile, dar intotdeuna va fi unul care va rezona mai bine cu personalitatea ta. Care este acela ? Care este dansul tau preferat ?
by Corvin Constantinescu
Summary
Article Name
Dansul preferat
Description
Daca in general iubesti dansul, vei aprecia deopotriva toate stilurile, dar intotdeuna va fi unul care va rezona mai bine cu personalitatea ta. Care este acela? Care este dansul tau preferat?
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.