fbpx
 
TOP DANCE GRAND PRIX

TOP DANCE GRAND PRIX

Top Dance Studio are placerea sa va invite la Top Dance Grand Prix, un nou format de competitie online si care este perfect adaptat pentru aceasta perioada dificila prin care trecem.

Voucher de 300 lei pentru copiii inscrisi la HobbyDance pana la 30.11.2020

Voucher de 300 lei pentru copiii inscrisi la HobbyDance pana la 30.11.2020

Ajutorul financiar sub formă de vouchere se acordă în baza Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 157/2020 privind acordarea unui ajutor financiar sub formă de voucher pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță, în vederea achiziționării de echipamente sportive. Scopul acordării ajutorului financiar îl constituie încurajarea practicării sportului de performanță.

COVID-19

COVID-19

Clubul Hobby Dance este hotarat sa faca eforturi pentru a-si desfasura activitatea in conditii de siguranta maxima pentru membri sai in contextul pandemiei de SARS-COV-2. In aceasta idee, va prezentam masurile luate in aceasta perioada, in conformitate cu ordinul comun Ministerul Tineretului si Sportului – Ministerul Sanatatii privind practicarea sporturilor individuale/echipă în aer liber/sală, accesul […]

Cel mai mare club de dans din Romania

Cel mai mare club de dans din Romania

Cu ocazia Adunarii Generale Ordinare si de alegeri a Federatiei Romane de Dans Sportiv din 11 iulie 2020 de la Timisoara clubul Hobby Dance Bucuresti a primit distinctia “Clubul cu cel mai mare numar de sportivi legitimati” ca parte a festivitatii de premiere pentru promovarea dansului sportiv. Premiul, care ne onoreaza, vine ca o recunoastere a echipei manageriale a clubului care a mai primit acest trofeu de mai multe ori si in trecut.

Scroll Up