Promovarea dansatorilor

Distribuie
promovarea dansatorilor cursuri dans bucuresti cu instructori profesionisti de dans sportiv. cursuri de dans sportiv pentru copii in centrul bucurestiului in piata unirii universuitate sau in berceni. dansatori profesionisti pentru evenimente - dansatori pentru nunta. club de dans, scoala de dans, lectii de dans
Promovarea dansatorilor – Pintea Gabriel – Paraschiv Teodora

 

Avansarea perechilor – Promovarea dansatorilor

Perechile participante la competitie primesc un numar de puncte echivalent cu numarul de perechi intrecute in competitia respectiva: Ex. la un concurs de 20 perechi participante punctele se vor acorda asfel:

locul 20 obtine 0 puncte

19 1 punct

18 2

…………………………………………….

2 18

1 19 puncte

La Campionatele Nationale se vor acorda un numar dublu de puncte, la Cupa României se vor acorda în plus 75% din numarul de puncte, iar la Campionatele de Clasa 50% din numarul de puncte. Se vor dubla punctele si la concursurile WDSF Open, WDSF International Open si WDSF World Open. Concursurile de Ranking primesc un bonus de 50% la categoriile care indeplinesc conditiile de ranking pentru promovarea dansatorilor.

Sportivii de Precompetitional care obtin 2 finale la una din competitiile de 1, 2 sau 3 dansuri nu mai au voie sa danseze la acea categorie. In cazul in care concursul incepe direct cu finale, podiumul se considera clasare iar daca sunt mai putin de 3 perechi nu se considera concurs. Dupa obtinerea a cate 2 finale la fiecare categorie, sportivii vor trece automat in clasa Hobby. Prin exceptie perechile de categoria de varsta 4-7 ani pot ramane in categoria precompetitional pana trec in categoria 8-9 ani. Antrenorul dansatorilor poate decide avansarea la clasa Hobby si fara sa obtina finalele necesare.

Incepand cu clasa Hobby, trecerea unui dansator într-o clasa superioara se realizeaza prin acumularea de puncte si finale. Punctajul se calculeaza astfel:

1. Pana la vârsta de 15 ani inclusiv se aduna punctele de la sectiunea Standard cu punctele de la sectiunea Latino, iar suma se împarte la doi. Rezultatul obtinut se aduna cu punctele de la sectiunea Mixt, iar suma reprezinta punctajul în clasa respectiva. Finalele pot sa fie cumulate pe ambele sectiuni dar trebuie sa le cuprinda pe amandoua. In cazul concursurilor mixte, finalele se vor considera pentru ambele sectiuni. Nu se vor lua in considerare concursurile care incep direct din finale.

2. Începând de la vârsta de 16 ani punctajul se calculeaza separat pe sectiunea Standard si sectiunea Latino. La suma punctelor de la sectiunea Standard se adauga punctele de la sectiunea Mixt, iar rezultatul constituie punctele în clasa respectiva la sectiunea Standard. La fel se procedeaza si la sectiunea Latino, rezultatul sumei dintre punctele de la sectiunea Latino si punctele de la sectiunea Mixt constituind punctajul în clasa respectiva la sectiunea Latino. – pentru trecerea dansatorilor din clasa Hobby în clasa E sunt necesare 5 clasari în finala si 100 puncte cumulate la minimum 5 concursuri.

Pentru categoriile de Tineret, Adulti si Seniori sportivii pot trece in Clasa E si pe baza unei solicitari scrise adresate secretariatului FRDS din partea clubului la care sunt legitimati.

– pentru trecerea dansatorilor din clasa E în clasa D sunt necesare 5 clasari în finala si 200 puncte cumulate la minimum 5 concursuri.

– din clasa D în clasa C sunt necesare 200 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.

– din clasa C în clasa B sunt necesare 180 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.

– din clasa B în clasa A sunt necesare 150 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.

– din clasa A în clasa S sunt necesare 150 puncte minimum 5 concursuri si 5 clasari în finala.

Sportivii de la categoria de varsta 6-9 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa D, sportivii de la categoria de varsta 10-11 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa C, sportivii de la categoria de varsta 12-13 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa B, sportivii de la categoria de varsta 14-15 ani nu pot inainta in clasa decat pana la clasa A. Antrenorul este raspunzator pentru trecerea dansatorilor la timp în clasa superioara. În acest scop el se va adresa Secretarului General al FRDS, care va controla cumulul de puncte al dansatorului si va efectua schimbarea în carnetul de concurent, aplicând si stampila FRDS.

Cursuri dans

Cursuri dans sportiv

Cursuri de dans

Cursuri de dans sportiv

Cursuri dans copii

Cursuri de dans copii

Cursuri de dans Bucuresti

Dansatori profesionisti

Dansatori evenimente

Dans nunta

Regulamentul la zi al FRDS pentru promovarea dansatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.